Доброчесні муніципальні послуги в м. Миколаєві. Методичний посібник.

frgnДоброчесні муніципальні послуги в м. Миколаєві. Методичний посібник. Матеріали громадської антикорупційної експертизи місцевих нормативно-правових актів та дослідження ефективності виконання місцевої цільової програми.

Посібник містить викладений доступною для пересічного громадянина мовою опис аналітичного дослідження ефективності виконання міської цільової Програми реформування та розвитку ЖКГ м. Миколаєва на 2010-2014р, матеріали громадської антикорупційної експертизи Програми реформування та розвитку ЖКГ м. Миколаєва на 2015-2019р а також бюджетних програм в складі яких виконується вказана цільова Програма.

На основі матеріалів посібника керівники та члени місцевих громадських організацій зможуть проаналізувати відповідні програми соціально-економічного розвитку, а також цільові та бюджетні програми органів місцевого самоврядування своїх громад та розробити пакет вимог до ОМС, склавши план суспільного впливу (адвокасі) з їх виконання.

Автори: Голинська О. В., доцент кафедри економічної та фінансової політики Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, експерт Фонду розвитку м. Миколаєва; Золотухіна Т. В., експерт Фонду розвитку м. Миколаєва.

СКАЧАТИ

Поділитись Постом

Post Comment