Вирішення житлових проблем мешканців гуртожитків через їх самоорганізацію

Удосконалення політики щодо розвитку самоорганізації населення в місті Одесі. Вирішення проблеми приватизації житла мешканцями гуртожитків через їх самоорганізацію. 

Більшість мешканців гуртожитків м.Одеси не можуть скористатися своїм правом мати власне житло і при цьому вимушені жити в неналежних умовах.

Але стан життя мешканців уртожитків та перспективи його покращення залежать не тільки від політики держави по відношенню до уртожитків і не стільки від дій або бездіяльності місцевої влади, а значною мірою визначаються активністю самих мешканців, їхньою здатністю до спільних дій, ступенем їхньої самоорганізації.

У брошурі містяться пропозиції, спрямовані на удосконалення політики місцевої влади щодо гуртожитків з метою створення належних умов аби мешканці уртожитків змогли реалізувати свої житлові права. Крім того, надані рекомендації щодо створення сприятливих умов для розвитку самоорганізації як найдієвішої форми участі громадян в управлінні і механізму розв’язання багатьох проблем.

Автори: Є.Г. Абрамова, С.І. Домброван, В.В.Кіщенко, А.С. Крупник та ін., ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» – 2012.

СКАЧАТИ

 

Поділитись Постом

Post Comment